TIETOA MEISTÄ

Punavuoren projektipaja Oy on ammattitaitoinen ja kokenut EU-rahoituksen asiantuntija. Meiltä saat apua laadukkaan rahoitushakemuksen kirjoittamiseen, hakuprosessin läpivientiin sekä meneillään olevien hankkeiden raportointiin.

Miksi valita Projektipaja

EU:n uusi rahoituskausi starttasi keväällä 2021, ja sen mukana avautui runsaasti uusia rahoitusmahdollisuuksia. Esimerkiksi  Horisontti Eurooppa (HORIZON), EU:n TKI-ohjelma, kanavoi vuosina 2021-2027 noin 100 miljardia euroa innovatiivisille kehitys- ja kaupallistamishankkeille. Digitaalinen Eurooppa (DIGITAL) puolestaan on EU:n uusi ohjelma tukemaan digitaalista siirtymää. Sen budjetti vuosille 2021-2027 on yhteensä 7,5 miljardia euroa.

EU:n TKI-rahoituksen painopisteet ovat vihreän siirtymän ja digitaalisen siirtymän tukemisessa – ja tähän suomalaisilla on varmasti paljon annettavaa.

Punavuoren projektipaja Oy on kokenut ja aikaansaapa osaaja EU-hakemusprosessin ja hankkeiden raportoinnin tueksi. Palvelumme kattavat koko hankkeen elinkaaren ideasta loppuraporttiin, ja räätälöimme palvelut joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Mieltä saat niin pienimuotoisen Help Desk -palvelun kuin koko hakemusprosessin hallinnoinnin.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

YHTEYSTIEDOT

Punavuoren Projektipaja Oy

elina.voutilainen@projektipaja.fi
+358 40 5527 411

c/o Mothership of Work
Pieni Roobertinkatu 9, Helsinki